2-Takt Olie

Bij Olie en Smeermiddelen heb je een ruime keus in 2-takt olie producten van bekende merken, Eurol, Castrol, Gulf, Cyclon en Motip.

2-Takt olie

Tweetaktmotoren presteren beter met de juiste motor olie. Ben je op zoek naar hoogwaardige motorolie voor een bromfiets, motorfiets, scooter, 2t auto, generator, grasmaaier of kettingzaag? Er is een groot aanbod olie. Bij Tweetaktmotoren is het soms nodig de benzine te mengen met 2-takt olie om te voorkomen dat de motor vervuild raakt. Zowel semi-synthetische als synthetische olie is verkrijgbaar bij Olie en Smeermiddelen. Het verschil zit in de prijs en de levensduur. De semi-synthetisch is goedkoper, maar gaat iets minder lang mee dan de Synetische olie. In de praktijk is beide bruikbaar.

2-Takt scooter

Het motorblok van de scooter werkt beter met de juiste 2-takt olie. Omdat Olie en Smeermiddelen een groot aanbod van verschillende 2-takt oliën heeft kan je de juiste olie voor de scooter hier vinden. Eurol en Castrol 2-takt olie voor de scooter is zeer geschikt voor standaard 2-takt scooters en biedt allround bescherming. Gulf PridePlus is compleet ingespeeld op temperatuurverschillen en hoge toerentallen. Wanneer je het vermogen van je scooter motor maximaal gebruikt, is Eurol SX Super Sport een uitkomst.

Bijvullen 2-Takt olie

Het is belangrijk om te letten op de juiste mengverhouding als je 2-takt olie in de scooter gaat bijvullen. Bij het mengen van de olie en de benzine adviseren wij om te kiezen voor een verhouding olie benzine van tussen de 1 op 50 en de 1 op 100. De juiste verhouding om je 2-takt olie voor de scooter bij te vullen vind je terug bij de productinformatie. Te weinig of te veel olie beïnvloedt de prestaties van je bromfiets, motorfiets, scooter, 2t auto, generator, grasmaaier of kettingzaag.

Wilt u motorolie kopen? Of bent u op zoek naar een smeermiddel?

Heb je 4-takt olie nodig? Klik hier!

Heb je meer vragen over de 2-takt producten? U kunt contact opnemen op telefoonnummer: 0514- 850 650 of E-mail: Info@oliesmeermiddelen.nl. Wij helpen u graag!