Absorptie materiaal

Absorptie materiaal nodig? 

Absorptie materiaal helpt met het tegengaan van lekkende vloeistoffen. Voorkom dat materialen aangetast worden door vloeistoffen. Met absorptie materiaal van Olie en Smeermiddelen heeft u hier geen last meer van en is het vocht snel weg!

Absorberende korrels

Absorptiekorrels voor de absorptie van motorolie, koelvloeistof of ander vocht te absorberen. Onmisbaar materiaal in de garage in een fabriek. Absorbeert zeer snel. Deze micro korrels zijn vaker te her gebruiken. Na gebruik gewoon weer terug in de emmer. Te gebruiken totdat ze niet meer absorberen, hierna afvoeren naar een aangewezen afvoerpunt. U kunt ook telefonisch motorolie kopen of andere smeermiddelen kopen!

Vocht snel weg

Met absorptie materiaal heeft u geen last meer van langdurige natte plekken. Als er een vloeistof op de grond valt wilt u dit natuurlijk snel opruimen. Als u de absorptie materialen van Olie en Smeermiddelen gebruikt is de vloeistof snel weg en heeft u geen plekken op de grond liggen (afhankelijk van de vloeistof).

 

Heeft u meer vragen over de producten die vloeistoffen verwijderen? U kunt contact opnemen op telefoonnummer: 0514- 850 650 of E-mail: Info@oliesmeermiddelen.nl. Wij helpen u graag!

Voor motor olie bent u hier aan het goede adres!