Auto onderhoud

 Hoe kunt u uw auto het beste onderhouden? Heeft u een olielekkage die gestopt moet worden? Met de Bar’s producten zorgt u ervoor dat de auto als nieuws blijft!

 

Verzorging auto

Als de kachel in de auto niet meer goed warm wordt, of er een niet zo lekkere geur uit komt, heeft Olie en Smeermiddelen producten die ervoor zorgt dat de kachel en radiator gereinigd worden. Ook heeft het de functie om lekkages in de radiator te voorkomen en repareren. Of heeft u last van lekkende olie? Met de producten van Olie en Smeermiddelen voorkomt u lekkende onderdelen. Stop het anti lek in de motor volgends de gebruiksaanwijzing en uw lekkende problemen zijn opgelost! Het is zeer gemakkelijk om te gebruiken, waarom naar een garage toe, als iedereen zou het zelf kunnen doen!

Verschillende sprays en smeermiddelen zorgen dat uw auto gezond en goed blijft rijden. Met deze producten kunt u de bewegende delen van metaal of kunststof goed onderhouden en beschermen tegen grote problemen. Ook uw vrachtwagen, quad of ander voertuig kunnen behandeld worden met deze producten. Deze producten zijn zeer goed te gebruiken bij alle brandstoffen. Diesel, benzine en zelfs elektrische voertuigen kunnen de producten gebruiken.

Motor onderhoud

Ook met de Slick 50 producten die Olie en Smeermiddelen aanbiedt is de hoogste prioriteit dat de auto op een hoog niveau blijft. Uw derailleur ketting, motor, versnellingsbak en het stuurgemak blijft van hoog niveau.

Ook de olie lekkage stopper van Bar’s Leaks doet zijn werk subliem, de motor oil stop is hier ook verkrijgbaar.

De motor is het belangrijkste onderdeel van de auto, zonder motor geen auto. Waarom zou u uw auto dan niet goed behandelen? Zorg met de producten van Olie en Smeermiddelen dat uw auto tevreden blijft en er geen mankementen komen.

 

Heeft u meer vragen over de producten die uw auto onderhouden? U kunt contact opnemen op telefoonnummer: 0514- 850 650 of E-mail: Info@oliesmeermiddelen.nl. Wij helpen u graag!