Banden reparatiespray

Heeft u ook, vaak of wel eens, last van lekke banden tijdens het wielrennen, mountainbiken, scooter rijden of autorijden? Met de banden reparatiespray anti lek producten van Bars is dit verleden tijd!

Als u onderweg bent en de band van uw fiets, scooter, auto of bus gaat lek is dat nu geen probleem meer. Sluit de banden reparatiespray aan het ventiel van de band binnen één minuut is de lekke band gerepareerd en vol met lucht. Het anti lek pech spray zit in een spuitbus die schuim als vloeistof in de lekke banden spuit en zo het lek dicht en de band vol pompt met lucht.

Hoe banden reparatiespray te gebruiken?

Het voorwerp dat het lek heeft veroorzaakt moet verwijderd worden. De banden reparatiespray moet goed geschud worden voor gebruik, als de temperatuur van de spuitbus lager dan 3 graden Celsius is moet u deze eerst met de hand verwarmen. Schroef het verbindingsstuk op het ventiel van de band en verwijder de beschermkap van de drukknop. De bus moet tijdens het gebruik recht op gehouden worden en spuit tot de band op spanning is. Ga zo snel mogelijk weer rijden zodat het product zicht kan verspreiden en laten stollen.

U moet spoedig mogelijk de band op de gebruikelijke manier op spanning brengen, haal hiervoor eerst het drijfgas via het ventiel uit de band. De band moet daarna zo snel mogelijk gerepareerd worden. Pas op voor mogelijke resten brandbaar drijfgas in de band. Tyre’s Leaks niet gebruiken in geval van grote gaten of scheuren, bij lekken aan de zijkant of bij beschadiging van de velg rand.

Het product is beschikbaar in 75ml, 150ml, 300ml en 500ml en is beschikbaar voor de fiets, auto, terreinwagen, bus, motor en scooter.

 

Heeft u meer vragen over de producten die uw banden onderhouden? U kunt contact opnemen op telefoonnummer: 0527- 700 223 of E-mail: Info@oliesmeermiddelen.nl. Wij helpen u graag!