Cyclon reinigingsemmer

Cyclon reinigingsemmer van Olie en Smeermiddelen

Vindt u het nu wel eens tijd dat uw fiets een grondige schoonmaakbeurt krijgt, zodat hij er straks weer zoals nieuw uit ziet? Dan hebben wij van Olie en Smeermiddelen het perfecte product voor u in ons assortiment. Bij ons kunt u namelijk de Cyclon Basisset Reinigingsemmer 10 liter met Wax lube bestellen. Dit is een reiniging set die vrijwel alle producten bevat die u ook maar nodig heeft om uw fiets regelmatig schoon te kunnen maken. Dit zal vervelende vlekken in uw kleren voorkomen en ook een langere levensduur van uw fiets garanderen. Naast producten van Cyclon kunt u nog veel meer producten vinden op onze website. Denkt u bijvoorbeeld aan handreiniging & desinfectie middelen, roest verwijderaars, bandenreparatie sprays en nog veel meer. Wilt u meer weten over onze top product van Cyclon, lees dan verder op de pagina hieronder.

cyclon reinigingsemmerUw fiets regelmatig schoonmaken en een langere levensduur garanderen door de Cyclon reinigingsemmer van Olie en Smeermiddelen

Wanneer u de reinigingsemmer bestelt, kunt u rekenen op de volgende producten: Weather Lube 125 ml, Bionet 550 ml, een trigger, Bike Cleaner 550 ml, Instant Polish Wax 100 ml, Cassette Claw en een Detail Borstel. Dit totaalpakket is ook nog eens te bestellen voor maar €24,75! Voor de gebruiksaanwijzing en verdere product informatie over de Cyclon Reinigingsemmer kunt u hier klikken. Wanneer u het bestelt voor 18:00, wordt het de volgende dag voor maar €4,95 bij u thuisbezorgd. Dit is zelfs gratis wanneer uw bestelling een bedrag van €40,- of meer bedraagt. Wilt u verder nog iets weten over ons product van Cyclon of iets anders? Dan horen wij dat graag van u. U kunt ons contacteren aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Ook onderaan de website vindt u onze gegevens. En op onze Facebook zijn wij ook altijd bereikbaar. Wij helpen u graag verder.

 

Bij ons kunt u ook motorolie kopen en smeermiddelen kopen!