Cyclon wax lube

Cyclon wax lube van Olie en Smeermiddelen

Bent u van plan om uw fiets een goede schoonmaakbeurt te geven en zoekt u naar een droog smeermiddel die u hierbij helpt? Dan hebben wij van Olie en Smeermiddelen hét product waar u naar zoekt. Ons Top product Cyclon Wax Lube helpt u namelijk met het gemakkelijk schoon maken van uw fiets. Het is overigens bestendig tegen de meest barre weersomstandigheden. Naast producten om uw fiets mee schoon te maken vindt u nog veel meer producten in ons assortiment. Zo verkopen wij ook schoonmaakmiddelen, bandenreparatiesprays, roest verwijderaars, olie en nog veel meer. Dit kunt u allemaal gemakkelijk vinden door naar onze home pagina te gaan. Hieronder kunt u verder lezen voor meer informatie over ons top product van het merk Cyclon.

cyclon wax lubeHet top product Cyclon Wax Lube helpt u met het gemakkelijk schoon maken van uw fiets

Het is namelijk enorm gemakkelijk te gebruiken om de ketting van uw fiets schoon te maken. Als eerste zorgt u ervoor dat de ketting van uw fiets goed is ontvet met het product Cyclon Bionet. Hierna brengt u de Wax Lube druppelsgewijs aan en laat u het dertig minuten intrekken, tot u de witte vloeistof in ziet trekken en de kleur ziet verdwijnen. Dit moet u twee keer doen na het ontvetten. Als de ketting éénmaal behandeld is met de Wax Lube, dan kunt u dit bijsmeren. Het is hierbij handig om het regelmatig te reinigen. U vindt ons breed assortiment van de Wax Lube in verschillende formaten door hier te klikken.

Meer informatie en contact met Olie Smeermiddelen

Vrijwel alle informatie over een product kunt u vinden op de product pagina. Hoe groter het formaat, hoe voordeliger u uit bent. Met €4,95 verzendkosten zijn wij altijd de goedkoopste. Hierbij kunt u zelfs rekenen op gratis verzending vanaf bestellingen van €40,-. Wilt u verder contact opnemen met Olie en Smeermiddelen? Doe dit dan via de contact gegevens onderaan de pagina. Ook zijn wij altijd bereikbaar op onze Facebook.