Cyclon wax lube

Cyclon wax lube van Olie en Smeermiddelen

Bent u van plan om uw fiets een goede schoonmaakbeurt te geven en zoekt u naar een droog smeermiddel die u hierbij helpt? Dan hebben wij van Olie en Smeermiddelen hét product waar u naar zoekt. Ons Top product Cyclon Wax Lube helpt u namelijk met het gemakkelijk schoon maken van uw fiets. Het is overigens bestendig tegen de meest barre weersomstandigheden. Naast producten om uw fiets mee schoon te maken vindt u nog veel meer producten in ons assortiment. Zo verkopen wij ook schoonmaakmiddelen, bandenreparatiesprays, roest verwijderaars, olie en nog veel meer. Dit kunt u allemaal gemakkelijk vinden door naar onze home pagina te gaan. Hieronder kunt u verder lezen voor meer informatie over ons top product van het merk Cyclon.

cyclon wax lubeHet top product Cyclon Wax Lube helpt u met het gemakkelijk schoon maken van uw fiets

Het is namelijk enorm gemakkelijk te gebruiken om de ketting van uw fiets schoon te maken. Als eerste zorgt u ervoor dat de ketting van uw fiets goed is ontvet met het product Cyclon Bionet. Hierna brengt u de Wax Lube druppelsgewijs aan en laat u het dertig minuten intrekken, tot u de witte vloeistof in ziet trekken en de kleur ziet verdwijnen. Dit moet u twee keer doen na het ontvetten. Als de ketting éénmaal behandeld is met de Wax Lube, dan kunt u dit bijsmeren. Het is hierbij handig om het regelmatig te reinigen. U vindt ons breed assortiment van de Wax Lube in verschillende formaten door hier te klikken.

Meer informatie en contact met Olie Smeermiddelen

Vrijwel alle informatie over een product kunt u vinden op de product pagina. Hoe groter het formaat, hoe voordeliger u uit bent. Met €6,75 verzendkosten zijn wij altijd de goedkoopste. Wilt u verder contact opnemen met Olie en Smeermiddelen? Doe dit dan via de contact gegevens onderaan de pagina. Ook zijn wij altijd bereikbaar op onze Facebook.

Wij verkopen ook Synmar motor olie! Zoekt u een specifiek smeermiddel? Neem dan contact met ons op!