Handreiniging

Een goede handreiniging, die niet alleen zeer hardnekkig vuil verwijderd maar ook verzorgend is voor uw handen, is werkelijk onmisbaar in elke garage. Bij Olie & Smeermiddelen vindt u een breed aanbod met verschillende soorten handreiniging, met o.a. krachtige reiniging gel, oplosmiddelvrije handreiniger, desinfecterende handreinigingcrèmes, beschermende handcrèmes, en handreinigers die zowel met als zonder water te gebruiken zijn.

Onze producten zijn ook zeer geschikt voor professioneel en particulier gebruik en zijn heel simpel via de webshop te bestellen. En nog tegen zeer voordelige prijzen. Profiteer van onze aanbiedingen en uitstekende service en bestel uw handreiniging op Olie & Smeermiddelen.

Handverzorging

Afgestemd op het gebruik adviseren wij de juiste handreiniging s- en desinfectiemiddelen. Daarbij is handverzorging in de vorm van een beschermende reiniging in veel gevallen nodig. Wij bieden u een ruim aanbod handreiniging producten aan.

Eurol

Wij bieden zeep aan van het merk Eurol. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij Eurol centraal. De kwaliteit van de producten wordt niet alleen gewaarborgd door onze toegewijde vakmensen, maar ook door hoogwaardige kwaliteitssystemen. Zij zijn toonaangevend op het gebied van ‘World Class Manufacturing’ en zijn ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast dragen alle Eurol producten de goedkeuring van vooraanstaande motorvoertuig fabrikanten.

Voordelen van handreiniging:

 

Heeft u meer vragen over handreiniging producten? U kunt contact opnemen op telefoonnummer: 0514- 700 223 of E-mail: Info@oliesmeermiddelen.nl. Wij helpen u graag!