Lekkende radiator

lekkende radiatorLekkende radiator stoppen met producten van Oliesmeermiddelen

Heeft u een lekkende radiator in uw auto? Webshop Olie- en smeermiddelen kunt u hier perfect bij helpen. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment die geschikt zijn om uw radiator te laten stoppen met lekken. U kunt al vanaf €8,99 een radiator cleaner bij ons bestellen van 150 gram, waarmee u direct een lekkage van vloeistof van uw radiator kunt verhelpen in uw auto. Bekijk ons assortiment op deze link.

Ons aanbod om uw lekkende radiator te verhelpen

lekkende radiatorZoals u kunt zien hebben wij drie producten in ons assortiment waarmee u uw lekkende radiator kunt verhelpen. Met de Bar’s Leaks Radiator Repair Liquid 150 gram verhelpt u direct lekkage in uw koelsysteem en koppakking van alle soorten auto’s. Het is geheel vloeibaar, en smeert de afdichtingen en de waterpomp. Wij raden het u wel aan om in combinatie met onze Stop Leak producten ook de Bar’s Leaks Radiator Cleaner Nural 150 gram te raadplegen. Hiermee reinigt u uw koelsystemen, door bijvoorbeeld kalk en roest te verwijderen. Met één blik van 150 gram ziet u merkbaar direct betere prestaties van de motor. Het product Bar’s Leaks Radiator Repair Liquid 150 gram raden wij vooral aan voor auto’s met een bouwjaar na 2000. Heeft u een auto die uit het bouwjaar van +- 2000 komt? Dan raadplegen wij het product Bar’s Leaks Radiator Repair Original 150 gram te gebruiken.

Meer informatie over onze producten

Wanneer u een product bij ons besteld voor 16.00, zal het de volgende werkdag bij u bezorgd worden. Dit doen wij voor een lage prijs van maar €4,95. Wanneer u echter voor meer dan €40,- aan producten besteld, is de verzending gratis! Ook zijn onze producten goedkoper naarmate u er meer van besteld. Heeft u nog vragen over onze producten of iets dergelijks, dan kunt u ons altijd contacteren. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina. Bekijk ook eens onze Facebook!