Motorolie

Motorolie

Bent u op zoek naar betaalbare motorolie van goede kwaliteit? Een auto, of een ander voertuig met een motor is een kostbaar bezit. Uiteraard wilt u deze van het beste onderhoud voorzien. Zo zorgt u ervoor dat de motor zo lang mogelijk meegaat. Om de motor van uw voertuig optimaal te laten presteren, is het gebruik van goede motorolie essentieel. Met de juiste motor olie laat u de motor zo lang en optimaal mogelijk functioneren. Bij Olie en Smeermiddelen bent u aan het juiste adres voor de beste materialen om uw motor te verzorgen en te onderhouden. Wij geloven dat goede onderhoudsmaterialen voor auto, motor of fiets niet duur hoeven zijn. Daarom bieden voor wij ons hele assortiment de laagste prijs garantie aan. Vindt u ergens anders goedkope motorolie met een nóg lagere prijs? Dan horen wij het graag!

Motorolie verlengt de levensduur van de motor

Een van de basisfuncties van Synmar motorolie is het smeren van de onderdelen. Motor olie wordt dus in de eerste plaats het meest gebruikt als smeermiddel. Het vermindert namelijk de wrijving tussen de verschillende onderdelen. De juiste olie zal bovendien voorkomen dat bepaalde onderdelen van de motor tegen elkaar aan bewegen. Door direct contact tussen onderdelen te vermijden, of zo soepel mogelijk te laten verlopen, zorgt goede motorolie ervoor dat een motor veel langer meegaat. Er vindt immers veel minder slijtage plaats! Wilt u graag voordelige motorolie kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als u voor 15:00 een bestelling plaatst, word deze dezelfde dag verzonden!

Zorg ervoor dat je motor optimaal blijft functioneren

Daarnaast zorgt motorolie ervoor dat de motor goed blijft functioneren door ervoor te zorgen dat ongewenst materiaal wordt afgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan gruis of kleine deeltjes slijtage. Motorolie voert deze stoffen af en voorkomt daarmee dat deze in de motor blijven zitten. Zo houdt motorolie je motor schoon. Het zorgt er bovendien voor dat de warmte die in de motor ontstaat wordt afgevoerd. Daarmee voorkom je oververhitting, wat tevens slecht is voor de motor.

motorolie kopen

Wanneer is het goed om de motorolie te verversen?

Wanneer u de olie van jouw voertuig moet verversen is afhankelijk van verschillende factoren. Het verschilt per type auto wanneer verversing nodig is. Daarom is het aan te raden goed de handleiding van uw voertuig te lezen en te kijken wat daarin wordt aangeraden qua verversing van de olie. Ook hangt het erg af van hoeveel kilometers u met uw voertuig rijdt. Meestal wordt aangeraden om de motor olie te verversen als u tussen de 10.000 en de 15.000 kilometer heeft gereden. overigens hoeft motorolie van een vrij moderne auto doorgaans minder vaak ververst te worden.

Rijd je minder vaak? Des te belangrijker om tijdig de olie te verversen!

Staat uw auto vaak een langere periode stil? Of maakt u slechts af en toe een ritje? Dan wordt aangeraden minstens 1 keer per jaar de motorolie te vervangen. In een stilstaande auto wordt de olie in de motor namelijk minder vaak verwarmd. Dit is niet goed voor de kwaliteit van de olie. Daarom is het aan te raden om, ook als u minder autorijdt, minstens 1 keer per jaar de olie te verversen.

Regelmatig motorolie verversen behoud de kwaliteit van de motor

Het regelmatig verversen van de olie zorgt ervoor dat de motor langer meegaat. Daarbij is het ook altijd een goed idee dat als ook andere zaken onderhoud nodig hebben, bijvoorbeeld zodra er roestplekken zijn een roestomvormer te gebruiken. U voorkomt immers onnodige slijtage van onderdelen in de motor zelf. Ook zult u merken dat uw voertuig beter en soepeler rijdt als u de motor goed onderhoudt. En omdat motorolie ervoor zorgt dat de motor koel en schoon blijft, is het ook voor de rijveiligheid aan te raden regelmatig de olie te verversen. Wilt u meer weten over welke olie voor uw voertuig het meest geschikt is? Wij voorzien u graag vrijblijvend van professioneel advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij staan u graag te woord.

Uw Olie en Smeermiddelen al de volgende dag al in huis

U heeft nog een paar dagen voor u op vakantie gaat. Alle spullen zijn al gepakt en de koffers staan al klaar. U had alleen nog zo graag de auto laten checken bij de garage, zodat de lange reis naar Frankrijk soepel verloopt. Het liefst zou u zelf nog snel de olie verversen, maar is dat nu nog haalbaar? Geen zorgen! Bij Olie en Smeermiddelen hebben wij alle producten op voorraad. We kunnen dus alles dezelfde dag nog verzenden. Bestelt u bij ons voor 15:00, dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog. Zo kunt u met een gerust gevoel op vakantie.

Kijk trouwens ook eens bij ons roestomvormer aanbod of onze banden reparatie spray.

Motor olie

Resultaat 1–28 van de 85 resultaten wordt getoond