Poetsmiddelen aanbod

Bent u op zoek naar poetsmiddelen?poetsmiddelen

Dan bent u bij oliesmeermiddelen.nl op de juiste website. Wij hebben een breed assortiment van veel verschillende poetsmiddelen. In ons aanbod van poetsmiddelen kunt u veel verschillende objecten en oppervlakten schoonmaken. Zo hebben we Textile Cleanersprays voor banden, maar ook poetsolie en poetspapier. Wat u ook in ons assortiment kan vinden zijn poetslappen, contactcleaners, (E-)bike cleaners, poetsdoeken en nog veel meer poetsmiddelen voor uw poets- en schoonmaakbezigheden.

Ons aanbod van poetsmiddelen

Met ons aanbod van poetsmiddelen kunt u genoeg oppervlaktes en objecten schoonmaken. Het meest populaire product die wij aanbieden is de Cyclon Bionet Chain Cleaner – 20 liter. Met de Cyclon Bionet Chain Cleaner kunt u kettingen, cranksets en derailleurs reinigen. De volledige gebruiksaanwijzing van de Cyclon Bionet Chain Cleaner vindt u op deze pagina. Ook de Glorix Bleek Original en de Glorix O2 Wit van 750ml zijn populaire producten. Met de Glorix Bleek Original kunt u gemakkelijk toiletten ander sanitair reinigen. De Glorix O2 reinigt juist zonder bleek, maar poetsmiddelenmet actieve zuurstof. Dit product is geschikt voor het reinigen van al uw sanitair in uw toilet en badkamer. Naast deze schoonmaakmiddelen hebben wij ook producten waarmee u gemakkelijk kunt poetsen. Denk hier aan onder andere een washandschoen, poetsdoeken van microfiber, poetspapier of poetslappen. Er is dus genoeg keuze. Bent u niet bekend met de meest efficiënte poetstechnieken? Bekijk hier dan de beste schoonmaaktechnieken voor sanitair of voor de grote schoonmaak.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in meer producten naast poets- en schoonmaakmiddelen? Op onze website oliesmeermiddelen.nl bieden wij nog veel meer aan. Denk bijvoorbeeld aan olie, smeermiddelen, verf, vloeistoffen, onderhoud & lek stop en nog veel meer! Heeft u nog vragen? Bekijk dan de extra info aan de onderkant van de pagina. Wilt u contact opnemen met ons, dan vindt u hier ook de rest van onze contactgegevens.