Racefiets goed onderhouden

Uw racefiets onderhouden?

Met de producten van onze website oliesmeermiddelen.nl kunt u gemakkelijk uw racefiets onderhouden. Met ons topproduct Bar’s Leaks Tyre’s Repair – 75ml heeft u binnen één minuut de lekke band van uw fiets gerepareerd én opgepompt! Dit product is geschikt voor alle soorten banden. Dit is maar een enkel voorbeeld van een product in ons assortiment waar u uw racefiets mee kan onderhouden.

Onze producten om uw racefiets te onderhoudenRacefiets onderhouden

Naast de Bar’s Leaks Tyre’s Repair hebben wij veel meer producten waarmee u uw racefiets kunt onderhouden.  Met de Synmar brakecleaner spray houdt u uw remschijven en remblokjes schoon. Zo blijven de remmen van uw racefiets langer in een goede staat. We moeten bovendien niet vergeten dat comfort ook een belangrijk item is voor een racefiets. Ons product Cycling Impregnationspray – 400ml helpt u daarbij. Dit product zorgt ervoor dat het textiel en leer van bijvoorbeeld uw zadel beschermt wordt tegen vuil- en vochtaanhechting. De Cyclon Bike Care kit met All Weather Lube zal u gegarandeerd helpen met het onderhouden van uw fiets. Dit is een complete schoonmaakset voor uw fiets. Bij regelmatig gebruik zal het ervoor zorgen dat uw racefiets een langere levensduur heeft. De Cyclon Bike Care kit komt inbegrepen met de Cyclon Bike Cleaner Triggerspray.  De Triggerspray is erg makkelijk te gebruiken. Het is al binnen enkele minuten effectief in het verschonen van uw racefiets. Hier vindt u tips voor het onderhoudt van uw fiets.

Racefiets onderhouden

Verdere informatie

Naast de genoemde producten voor het onderhouden van uw racefiets hebben wij nog veel meer producten op onze pagina. Zo verkopen wij onder andere ook olie, smeermiddelen, verf, desinfectie & reiniging en nog veel meer.  Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze gegevens staan onderaan de pagina.