Roest van fiets verwijderen

roest van fiets verwijderenOliesmeermiddelen helpt u met het verwijderen van roest van uw fiets

Wij hebben namelijk hét topproduct in onze assortiment waarmee u enorm gemakkelijk roest van uw fiets kunt verwijderen. Dit product is namelijk Ranex Rustbuster. Het product Ranex Rustbuster heeft een enorm eenvoudige werking waarbij het resultaat al snel merkbaar is. Naast producten om roest te verwijderen van uw fiets hebben wij nog veel meer in ons assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bandenreparatie sprays bij ons bestellen. Met Bar’s Tyre’s Repair 75ml voor Fietsbanden heeft u binnen één minuut al uw lekke band gerepareerd en opgepompt. Bekijk het hier!

roest van fiets verwijderenWerking van het product Ranex Rustbuster om roest te verwijderen van uw fiets

Het product Ranex Rustbuster heeft een bijzonder eenvoudig gebruiksaanwijzing om de roest van uw fiets af te halen. Het enige wat u moet doen is het vloeistof op de roest te zetten. Dit kunt u doen met een kwast of een roller. Wanneer het een oppervlak betreft, moet de vloeistof ongeveer 24 uur drogen om al het roest of putroest volledig te kunnen verwijderen. U zult merken dat er tijdens het drogen een bijzonder goede hechting ontstaat voor de primer en verf. Wanneer u het roest van uw fiets gaat verwijderen of schoonmaken op een coating, lak of polyester oppervlak, zult u dit met een vochtige doek moeten doen. Neem het oppervlak af met een vochtige doek, of spoel het na met water, totdat de roest opgelost is. Wellicht is het handig om het veiligheidsblad van Ranex Rustbuster te bekijken. Dat doet u hier.

Meer informatie over onze producten

U kunt het product Ranex Rustbuster bestellen in maten van 250ml, 500ml, 1 liter en 4 liter. U bent relatief goedkoper uit wanneer u een grotere fles besteld, en wanneer u meer besteld. Daarnaast hanteren wij lage verzendkosten, en is de verzending van uw producten gratis wanneer u voor meer dan €40,- aan producten bestelt op onze website. Heeft u nog vragen of opmerkingen over Ranex Rustbuster of over andere zaken, dan kunt u ons contacteren. Onze gegevens vindt u onderaan de pagina. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook.