Ranex Rustbuster

Ranex Rustbuster

Roest op uw auto, boot of fiets is zeer vervelend. Verwijder roestvlekken en breng een beschermlaag aan door Ranex Rustbuster te kopen. Dit middel is effectief tegen roestvlekken, met een doekje kunt u de bestaande roest makkelijk wegvegen. Met Rustbuster beschermt u daarbij uw auto of andere voertuigen tegen de invloeden die roest veroorzaken. Roest kan zich vormen op metaal of ander materiaal met een legering van ijzer, door oxidatie. Bij vervoersmiddelen vormt roest zich helaas snel door de blootstelling aan water. Ook als u een auto, fiets of boot ‘normaal’ gebruikt, er zal altijd in de loop van de tijd roest ontstaan. U kunt roestverwijderaars en roestomvormer gemakkelijk bestellen via onze webshop. Wanneer u voor 15:00 uur uw bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Wij begrijpen dat u snel met uw project aan de slag of verder wilt.

Effectief middel tegen roest

Met Ranex Rustbuster kunt u makkelijk roest verwijderen. Verschillende vormen van roest zoals roeststrepen, vliegroest en roest slijpsel is met Ranex een peulenschil. Breng Ranex makkelijk aan op de roestplekken. Met een kleine voorbereiding zijn plekken binnen vijf minuten dusdanig te behandelen dat u ze daarna niet meer ziet. Na het aanbrengen veegt u de roest gemakkelijk weg. Omdat Ranex ook geschikt is als beschermlaag zorgt het middel ervoor dat er direct een coating aan wordt gebracht. Na het behandelen van bestaande roestplekken wordt het metaal dan ook beschermt tegen roest. Door regelmatig het metaal van uw auto of andere vervoersmiddelen te controleren, kunt u het proces van corrosie deels tegen gaan. Behandel oppervlakken met roest op tijd, hiermee voorkomt u dat roest verder trekt en schade aanricht.

Hoe kunt u Ranex Rustbuster bij roest gebruiken?

Met Ranex Rustbuster kunt u makkelijk roest verwijderen. Voor het aanbrengen van de Rustbuster heeft u een kwast of borstel nodig en een vochtige doek. Verwijder eerst het loszittende roest en de losse verfdelen. Maak daarna de delen met roestplekken schoon. Zorg ervoor dat olie, vuil en vet verwijderd is. Door het oppervlak vetvrij te maken zal de Rustbuster beter hechten. Het behandelen van bestaande roest moet anders behandeld worden dan vliegroest, roest slijpsel en/of roeststrepen. Gebruik de borstel of kwast om het middel aan te brengen. Veeg het overtollige middel om de roestplek weg met een vochtige doek. Het middel kunt u 24 uur laten intrekken. Rustbuster heeft deze tijd nodig om zich goed aan roest te hechten. Na 24 uur kunt u een 1- of 2- componenten coating gebruiken om een nieuwe beschermlaag aan te brengen.

Ranex Rustbuster bij vliegroest, roest slijpsel en/of roeststrepen gebruiken

Voor vliegroest, roest slijpsel en/of roeststrepen heeft u tevens een kwast nodig en een natte doek. Zorg ervoor dat het oppervlakte schoon en vetvrij is. Breng Ranex Rustbuster aan op de plekken die behandeld moeten worden. Wacht bij roestplekken tot de roest is weggetrokken maar laat het middel niet opdrogen. Veeg de roest met een vochtige doek weg. Laat overtollig middel niet intrekken en reinig de oppervlakte na met water. Herhaal dit proces bij alle plekken die behandelt moeten worden. Deze methode is vele malen schoner en makkelijker dan schuren of roest verwijderen met de staalborstel. Ranex Rustbuster zorgt voor een effectieve en prettige werkmethode voor het verwijderen van roest. Hierbij komt vrijwel geen stof vrij; dit is een groot voordeel. Daarnaast is de methode effectiever omdat er vrijwel geen roest achterblijft. Dit ten opzichte van schuren of gebruik van een staalborstel.

Welke werking heeft Ranex Rustbuster?

Ranex Rustbuster kan zowel roest als kleine roeststrepen, vliegroest en roest slijpsel behandelen. Ranex is een zogeheten ‘ontroester’ die meteen een beschermingslaag afgeeft. De harde fosfaatcoating die Ranex achter laat hecht zich op het metaaloppervlak. Het middel trekt ook in de microscopische poriën en haarscheurtjes in het metaaloppervlak. Hierdoor kan roet effectief aangepast worden en de beschermingslaag trekt diep in het metaal. Dit geeft tevens een vernieuwend effect.

Bestellen

U kunt Ranex Rustbuster bestellen bij Olie en Smeermiddelen. U profiteert niet alleen van de laagste prijzen, maar ook van een snelle levering en uitstekende service. Bestelt u uw producten voor 15:00 dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt als particulier en als bedrijf bij ons bestellen. Voor bedrijven maken wij graag een offerte indien u grotere aantallen wenst. Neem contact op voor de mogelijkheden of plaats uw bestelling direct online.

Toont alle 4 resultaten