Auto

smeermiddelen voor uw auto.

Smeermiddelen voor uw auto zijn erg belangrijk, mits deze van goede kwaliteit is. Als u geschikte auto smeermiddelen zoekt dan is het belangrijk om te kijken naar het type auto wat u heeft. Dit kunt u vinden door dit via uw kenteken op te zoeken. Dit is verstandig aangezien soms een ander type smeermiddelen nodig is bij verschillende type auto’s, grootte van de auto en bouwjaar. Professionele smeermiddelen voor uw auto hebben een goede detergerende werking. Het is aan te raden regelmatig uw motorolie te verversen of te vervangen. Voor goed onderhoud van uw auto is dit zeer belangrijk. En raden wij u daarom ook Synmar motorolie aan.

Synmar Marius 20W-50 smeerolie
Bent u op zoek naar smeermiddel voor uw benzine- of dieselmotor? Een geschikt smeermiddel voor een wat ouder model is de Synmar Marius 20W-50 refereer wel altijd naar uw voorgeschreven olie viscositeit. Dit smeermiddel is een zeer geschikte universele multigrade motorolie. Deze is namelijk geschikt voor zowel een auto met turbo als zonder turbo. Met een goede detergerende werking verzorgd dit smeermiddel de bewegende onderdelen in uw auto.

Het vermindert de vorming van witte troep (sludge) en voorkomt afzetting in de motor. Daarnaast brengt de smeerolie een beschermlaag aan. Dit vermindert slijtage en corrosie. Bij het regelmatig verversen van uw motorolie met de Synmar smeerolie van Olie en Smeermiddelen, laat u de onderdelen langer meegaan. Voor uw motor en koppakking scheelt dit onnodig onderhoud.

Kom ook eens kijken in de fysieke winkel in lemmer.

We hebben bijna alles op voorraad en de koffie staat altijd klaar.

Tot ziens in Lemmer.

Toont alle 14 resultaten