Fiets

fiets smeermiddel

Smeermiddelen voor uw fiets

Als u lang wilt kunnen genieten van uw fiets, dan is goed onderhoud belangrijk. Wij verkopen een uitgebreide collectie smeermiddelen voor uw fiets van het merk Cyclon. Wanneer u vaak uw fiets gebruikt, dan zal de fiets om onderhoud vragen. Door veelvuldig gebruik van uw fiets kunnen onderdelen sneller slijten en kan corrosie optreden. Door fiets smeermiddelen te gebruiken zullen de bewegende delen minder slijten. Met gebruik van de juiste producten wordt de fiets schoon gehouden, en daarmee voorkomt u corrosie.

 

Onderhoudsproducten van Cyclon

Voor het onderhouden van uw fiets, racefiets of mountainbike zijn diverse producten belangrijk, waaronder fiets smeermiddelen. De producten van Cyclon zijn in vier verschillende categorieën te vinden. Bij ons kunt u producten vinden voor het schoonmaken, beschermen, smeren en voor onderhoud van uw fiets. Voor uw fiets is het belangrijk om ten minste twee keer per jaar een onderhoudsbeurt uit te voeren. Om alle onderdelen langer mee te laten gaan kunt u de fiets grondig wassen. Hiervoor is de schoonmaakset Cyclon Emmer All Weather Lube geschikt. Hierin zit alles wat u nodig heeft van een ketting en cassette reiniger tot schoonmaakmiddel voor het frame. Na het reinigen kunt u de bewegende delen invetten met speciale smeermiddelen voor uw fiets.

 

Onderhoud bij een racefiets of mountainbike

Door smeermiddelen voor uw fiets van Cyclon te gebruiken, gaat de fiets langer mee. Bij racefietsen en mountainbikes is dit zeer belangrijk, maar ook voor fietsen voor dagelijks gebruik. Naast het reguliere onderhoud zult u bij uw racefiets of mountainbike meer moeten onderhouden dan bij een normale fiets. Deze slijt door het intensieve gebruik namelijk sneller en makkelijker. Een onderhoudsbeurt mag dan het liefst elke maand. Neem hierbij ook onderhoud mee zoals het reinigen van de ketting met kettingreiniger en kettingspray, het invetten van bepaalde bewegende delen en het controleren van de derailleur. Zo kan uw racefiets middels Olie en Smeermiddelen er weer tegenaan!

Toont alle 6 resultaten